Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Κατασταριανός» ο Άκης Κωστής – Τελευταία νέα για Καλλιβωκά

Στην πρώτη του μετεγγραφική κίνηση του Ιανουαρίου (σύμφωνα με πληροφορίες) προχώρησε ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Α.Ο. Κατασταρίου.

Πρόκειται για τον 28χρονο Αχαιό αμυντικό, Άκη Κωστή ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου (Γ΄ Εθνική, 3ος  Όμιλος).
Πριν πάει το καλοκαίρι στην Πύλο, είχε φορέσει τα δύο τελευταία χρόνια τη φανέλα της Αχαϊκής ενώ παλαιότερα ήταν μέλος τόσο της Δόξας Μανωλάδας όσο και των Καλαμάτας, Διαγόρα Βραχνέικων, Πόρου, Λαμίας και Θύελλας Πατρών.
Αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός, δύο θέσεις που θέλει να καλύψει η ομάδα των Αλυκών.
Επίσης, είναι κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα και από κει και πέρα μάλλον θα κλείσει τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, αφού αυτή τη στιγμή είναι η πιο πλήρης ομάδα του πρωταθλήματος.

Τι θα κάνει ο Γιάννης Καλλιβωκάς;
Ο έμπειρος ζακυνθινός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας, το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα του Κατασταρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει για τυχόν συνεργασία τους, πάντα με το σκεπτικό ότι ο Καλλιβωκάς δεν θα βρει ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
Πληροφορίες του zantesport αναφέρουν ότι ο Καλλιβωκάς είχε μία κουβέντα με την Παναχαϊκή, αλλά τις τελευταίες ημέρες στο… παιχνίδι μπήκε και ο ΑΟ Λουτρακίου. Επίσης, μιλάει και με ομάδα στην Βόρεια Ελλάδα (Β΄ Εθνικής).
Φυσικά η απόφαση ανήκει στον ποδοσφαιριστή που καλείται στις επόμενες ημέρες να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου