Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Έμεινε… «ζωντανός» στη διεκδίκηση των μπαράζ (photos)

Λίγο έλειψε να φύγει και πάλι με ισόπαλο αποτέλεσμα από το Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου ο ΑΟ Τσιλιβή, κάτι που είχε γίνει με τον τοπικό Αστέρα (1-1) την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων στο νησί.

Η ομάδα του Πλάνου αντιμετώπισε σήμερα (28/01/2017) τον ισχυρό Παναρτεμισιακό ΑΟ τον οποίο ναι μεν κέρδισε δίκαια, αλλά δύσκολα και αν ο… «παγωμένος» Ζανφιράνκε στο 90΄ + 4΄ (είχε μπει στο ματς πριν από δύο λεπτά, ως αλλαγή) ευστοχούσε στο τετ α τετ με τον Β. Κλάδη, τότε οι «κόκκινοι» θα είχαν πρόβλημα, ακόμα και να μπουν στα μπαράζ!
Το παιχνίδι ήταν καλό, στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να καταφέρνουν γρήγορα να ισοφαρίσουν το γκολ του Ν.  Βαρβαρίγου (9΄) με τον νεαρό Κώστα Γεωργίου (13΄). Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Μάριο Μαρούδα στο 50΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 37΄ με τον Κακολύρη.

Θα πρέπει να σταθούμε σε δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τσιλιβή. Αναφερόμαστε στον Κώστα Γεωργίου (αδελφό του Σάκη) ο οποίος εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι, «όργωσε» τη δεξιά πλευρά και γενικώς ήταν από τους διακριθέντες. Ομοίως και ο Ανδρέας Δρόσος που παρότι είναι μόλις 14 ετών είχε μία ωριμότητα και ένα… αρχοντικό στυλ στο παιχνίδι του!!!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Σταμίρη για τον Νίκο Βαρβαρίγο που θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και το κατάλληλο timing θα πλασάρει εύστοχα και θα πετύχει το 1-0.
13΄ ΓΚΟΛ: Ο Βελλίδης θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι θα πεταχτεί ο Κώστας Γεωργίου και με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
19΄ Ο Κακολύρης, εκτός περιοχής, θα κάνει το σουτ και ο Κυπριώτης εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.
22΄ Λάθος γύρισμα των αμυντικών στον Κυπριώτη, ο Μαρούδας προλαβαίνει την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, όμως στο πλασέ του η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
37΄ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Κακολύρης θα εκτελέσει φάουλ, ο Κυπριώτης θα διώξει, με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν.
41΄ Μακρινό σουτ του Σταμίρη, ασθενής απόκρουση του Β. Κλάδη, η μπάλα στρώνεται στον Ν. Βαρβαρίγο που θα σουτάρει από κοντά αλλά ο Κλάδης θα διορθώσει το λάθος του και θα διώξει σε πλάγιο.
45΄ Ο Σάκης Γεωργίου θα πασάρει για τον αδελφό του Κώστα κι αυτός θα βγάλει τη σέντρα με τον Μαρούδα να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
48΄ Ο Σάκης Γεωργίου θα βρει ωραία τον Κακολύρη που θα κάνει το συρτό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
50΄ ΓΚΟΛ: Ο Κακολύρης θα βγάλει τη σέντρα και ο Μαρούδας στην κίνηση θα κάνει το σουτ για να νικήσει τον Κυπριώτη και να κάνει το 1-2.
51΄ Σουτ του Κακολύρη, από καλή θέση, μόλις άουτ.
60΄ Ο Μαρούδας θα πασάρει δεξιά στον Κ. Γεωργίου που θα βγάλει τη συρτή σέντρα και στη κίνηση ο Κακολύρης θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να μην βρίσκει στόχο.
65΄ Κάθετη πάσα του Σάκη Γεωργίου για τον Μαρούδα που θα κάνει το σουτ στη κίνηση, αλλά ο πολύ καλός Κυπριώτης εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.
90΄ + 3΄ Μοναδική στιγμή για τον Παναρτεμισιακό να… «κλέψει» τον βαθμό! Ο Ραυτόπουλος θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ήταν ξεχασμένος ο Ζανφιράνκε που θα κάνει το σουτ στη κίνηση και ο Β.  Κλάδης θα σώσει την εστία του!

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ (Θανάσης Σταματόπουλος): Κυπριώτης, Πολίτης, Χριστοδουλόπουλος, Τσιόλης, Καπετάνης, Μπάστας, Βαρβαρίγος Ν. (76΄ Σκιαδόπουλος), Κλάδης Β. (90΄ Ζανφιράνκε), Αλεξανδρίδης, Σταμίρης, Κορφιάτης (73΄ Ραυτόπουλος).

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Νίκος Ντόβρος): Κλάδης Β., Γεωργίου Κ., Κοζής, Κόκας, Κλάδης Αγ., Δρόσος, Τσάνης (82΄ Κόλα), Γεωργίου Σάκης, Μαρούδας (73΄ Μπιρμπίλης), Κακολύρης, Βελλίδης (67΄ λ. τρ.  Τοπσίδης).














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου